Uutta ilmettä Salaattibuffiin maukkailla Apetit salaateilla!

Uudet Apetit ruokaisat salaattiuutuudet Mustapapusalsa ja Couscous-Tabbouleh ovat helppo ja maukas ratkaisu salaattibuffaan.

Couscous-tabboulehissa yhdistyy Couscousin täyteläisyys sekä kasvisten raikkaus ja värikkyys. Makua salaattiin tuo pirteä sitrusvinaigrette ja minttu.

Mustapapusalsa on monikäytöinen tuote, jota voi käyttää niin ruoanvalmistuksessa esim tacojen ja tortillojen täytteenä kuin lisukkeena tai salaattibuffan komponenttina. Tuote sisältää maukasta mustapapua, tomaattia, paprikaa ja punasipulia, potkua tuotteeseen tuo jalapeno ja makua limemehehu sekä korianteri.

Tuotteet on pakattu kätevaan 1/3 GN vuokaan, jonka voi laittaa sellaisenaan esim salaattibuffettien kylmäkalusteisiin.
 

APETIT COUSCOUS-TABBOULEH 1,2 KG


Uusi Apetit Couscous-tabbouleh on ratkaisu salaattibuffien haasteisiin. Couscous-Tabboulehin avulla tuot helposti salaattibuffaasi enemmän ruokaisuutta ja vaihtelua. Tuote koostuu trendikkäästä couscousista sekä raikkaista tuoreista kasviksista. Makua tuotteelle antaa pirteä sitrusvinaigrette ja minttu.

TUOTETIEDOT 

APETIT MUSTAPAPUSALSA 1,4 KG

Apetit Mustapapusalsalla saat helposti ruokaisuutta eri ruokiin ja salaattibuffaan. Tuote koostuu ruokaisuutta tuovasta mustapavusta sekä raikkaista tuoreista vihanneksista. Makua tuo lime, jalapeno ja korianteri.

TUOTETIEDOT