Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Purjokastike kasvispihveille

Valmistusaineet

MääräNimi
0,300 kgApetit Purjorenkaita, tuore
0,600 lRanskankermaa(Creme Fraiche))
0,200 kgMajoneesia, Hellmann´s
0,006 lSitruunamehua
0,004 kgSuolaa
0,004 kgSokeria
0,006 kgMustapippuria, rouhe
0,100 kgRuohosipulia, tuore

Valmistusohje

  • Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoile uuniperunan täytteenä tai Apetit kasvispihvien kanssa.Vinkki, saat kastikkeesta vegaanisen korvaamalla ranskankerman kaurafraichella ja majoneesin vegemajoneesilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.