Hyvän olon kala- ja kasvisuutuudet

Apetitin valikoima täydentyy herkullisilla sydänmerkki-uutuuksilla. Kasvis- ja kalakepukolla tuot keveyttä ja vaihtelua keittiön kasvispihvien ja -pyöryköiden valikoimaan.

Feta-kasvispihvi

Aidosta fetajuustosta, porkkanasta, kesäkurpitsasta ja paprikasta koostettu mintulla ja mustapippurilla maustettu kasvispihvi. Feta-kasvispihvi on gluteeniton, vähälaktoosinen, kananmunaton sekä kuitu- ja proteiinipitoinen tuote. Sopii myös aikuiseen makuun.
 


ME: 4 kg (53 x 75 g)
 

Paneroitu kalapihvi

Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna. Gluteeniton, laktoositon, kananmunaton, soijaton ja runsasproteiininen tuote. Paneroitu kalapihvi on valmistettu vastuullisesti: lohiraaka-aine saa WWF:n kalaoppaassa keltainen merkinnän ja seiraaka-aine on MSC-sertifioitua.ME: 4 kg (53 x 75 g) 
 

Kasviskepukka

 

Rapeakuorinen porkkanasta, herneestä ja maissista valmistettu, miedosti maustettu kasvispuikko sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Gluteiiniton, laktoositon, kananmunaton, maidoton, soijaton sekä kuitu- ja proteiinipitoinen tuote. Uusi muoto tuo vaihtelua lounaspöydän pihvien ja pyöryköiden valikoimaan. Kasviskepukka on suunniteltu erityisesti lasten makuun, ja se kantaa sydänmerkkiä.


 
ME: 4 kg (100 x 40 g)

 

Kalakepukka

Lohesta ja seitistä valmistettu paneroimaton kalakepukka. Maustettu ruohosipulilla, tillillä ja sitruunalla. Gluteiiniton, laktoositon, kananmunaton, maidoton, soijaton ja proteiinipitoinen tuote. Uusi, hauska muoto. Lasten makuun suunniteltu kalakepukka on saanut sydänmerkin.ME: 4 kg (100 x 40 g)

 
Materiaalit