Salaattibuffet kuuluu kesän juhliin

Salaattibuffet kuuluu kesän juhliin

24.05.2018

Mitä tarjota kesän juhlissa? Kattava salaattibuffet on raikas, näyttävä ja terveellinen vaihtoehto juhlapöytään.

Salaattibuffet ei saa jättää ketään nälkäiseksi, joten valitse tarjottavaksi ruokaisia lisukkeita, kuten papuja, couscousia, juureksia, juustoja tai pähkinöitä. Valmistele salaattibuffet etukäteen keittämällä kananmunat, valmistamalla kastikkeet ja kypsentämällä juurekset. Valitse lisukkeiksi valmiita sekoituksia, kuten mustapapusalsaa, couscous tabboulehia tai juures- ja hedelmäsalsaa. Salaattien pohjana toimivat valmiit salaattisekoitukset helpottavat ennakkovalmisteluissa. Mieti tarkkaan myös asiakasta helpottavat asiat, kuten toimivat ottimet, tarjoiluastiat, kastikepullot ja -kauhat. Pienet asiat, kuten erilaiset siemenet, pähkinät ja pehmeä maukas leipä viimeistelevät salaattibuffetin. Salaatit ovat jo itsessään näyttäviä, mutta myös esillepanoon kannattaa panostaa nostamalla pöytään vaikka kimpullinen tuoreita kukkia.

 


 

Ruokaisa järvisalaatti
on salaattibuffetin hitti 

Runsas ja näyttävä Järvisalaatti eli panzanella sopii täydellisesti juhlavaan salaattipöytään. Maalaiskasvissekoitus, järvikalapihvit ja vuokaleipä tekevät panzanellasta ruokaisan ja täyttävän. Voit myös minimoida hävikin käyttämällä leipänä jo kuivahtamaan päässeet leivänkannikat.

Katso resepti