Vilkas-viikko lähestyy – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Vilkas-viikko lähestyy – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

04.10.2017

Ilmoittautuminen herkulliseen teemaviikkoon on käynnissä 15. lokakuuta asti. Apetit Ammattilaisten jo perinteeksi muodostunut Vilkas-teemaviikko järjestetään vuonna 2018 viikolla 5. Kampanjaviikkoa vietetään jo 13. kertaa. Tutustu nyt Vilkas 2018 -nettisivuihin!

– Ilmoittautumisia on tullut jo runsaasti, eli nyt kannattaa varata paikka itselleen hyvissä ajoin, kertoo Apetitin markkinointipäällikkö Hanna Pere.

Vilkas-viikko on suosittu erityisesti koulu- ja henkilöstöravintoloissa. Kampanjan pääosassa ovat kasvikset sekä monipuolinen kasvisruoka. Tänä vuonna teemaviikolla huomioidaan erityisesti nuoret – teemaviikko täydentyy aivan uudenlaisella älypuhelinsovelluksella, jonka tarkoituksena on aktivoida nuoria liikkumaan entistä enemmän, monipuolisen ja terveellisen ruokavalion ohella.

Mobiiliapplikaation avulla voi skannata kuvan Vilkas-viikon materiaaleista, kuten kaitaliinasta tai julisteesta – video alkaa pyöriä ja kasvishahmot haastavat sinut liikkumaan!

Vuoden 2018 Vilkas-reseptien takana ovat ruuanlaiton ja reseptiikan kokeneet konkarit – Liisa Hervonen ja Jaana Tolonen. Herkullisissa suurkeittiöille suunnitelluissa resepteissä on huomioitu ravitsemussuositukset sekä kasvispainotteisuus. Myös lihaa, kanaa ja kalaa sisältäviä reseptejä on mukana.

Ilmoittaudu mukaan Vilkas-teemaviikkoon 15.10.2017 mennessä osoitteessa www.apetitammattilaiset.fi/vilkas tai vilkas@apetit.fi ja varmistat käyttöösi värikkään kampanjamateriaalin!
 
Arkisto