Maistuvat Wokit ja kiinnostavat Kasvisjauhikset monipuolistavat monen ateriaa

Maistuvat Wokit ja kiinnostavat Kasvisjauhikset monipuolistavat monen ateriaa

30.05.2017

Apetit kuunteli jälleen asiakkaiden toiveita. Tällä kertaa toukokuu toi mukanaan tuoreet Apetit Wok Asia ja Apetit Wok Thai -vihannessekoitukset suurkeittiöille. Yhteensopivat raaka-aineet yhdistettiin ja lopputuloksena syntyivät helposti ja nopeasti kypsyvät wokit ammattikeittiöidenkin käytettäväksi.
 
  • Tuorekset on uusi konsepti ja pilkotut vihannekset ovat suomalaiselle kuluttajalle vähittäiskaupan puolella uusi juttu. Suurkeittiöissä valmiiksi pilkottuja vihanneksia on käytetty jo pitkään, joten haemme Tuoreksilla SK-tuotteistoon lisäarvoa uusilla komponenteilla sekä Apetitin Tuorekset-brändillä. Halusimme tuoda vähittäiskaupan puolella hyväksi havaitut tuotteet myös ammattikeittiöiden käytettäviksi, kertoo myynti- ja kehityspäällikkö Maria Hartikainen Apetit Ammattilaisista.
Apetit Wok Thai yhdistää värikkäät ja itämäiset kasvikset herkulliseksi kokonaisuudeksi. Wok Thai pitää sisällään keltaista paprikaa, porkkanaa, punasipulia, paksoita sekä sokerihernettä.
Apetit Wok Asian pohjana taas on rapsakkaa keräkaalia, jota värittävät porkkana, punasipuli ja sokeriherne.

Kasvisjauhiksista proteiinia päivään

Uusi runsasproteiininen vegaanituotesarja on nyt in – herneproteiinista valmistettua pihviä ja pyörykkää voi valita oman maun mukaan niin pääruoaksi kuin lisukkeeksi. Apetitin uudet herneproteiinista valmistetut kasvispihvit ja -pyörykät tuovat vaihtelua perinteisille kasvispihveille ja soijapohjaisille tuotteille. Kasvisjauhistuotteet ovat laktoosittomia, maidottomia, kananmunattomia sekä soijattomia vegaanituotteita.
 
  • Lounaspöydän top 3 on nyt saatavana vegaaniversiona. Mielestäni kasvisjauhis-konsepti on kokonaisuutena erittäin hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu. Kasvisjauhikset ovat herättäneet paljon positiivista keskustelua ja tuotteet saaneet hyvää palautetta mm. mausta, rakenteesta ja helppokäyttöisyydestä, hehkuttaa Hartikainen.
Pakasteesta löytyy pian Apetit Kasvisjauhispihvi, Apetit Rapeat Kasvisjauhispihvit Chick sekä Apetit Kasvisjauhispyörykät. Kasvisjauhispihvit sekä -pyörykät on valmistettu herneproteiinista, joten ne käyvät hyvin myös vegaaniruokavaliota noudattaville. Rapeat Kasvisjauhispihvit Chick on paneroitu gluteenittomalla panerointiaineella rapeakuoriseksi.

Sipuli säväyttää HeVi-uutuuksissa

Sipulia suurkeittiöihin uudessa muodossa – Apetit Punasipulikynsi ja Apetit Sipulikynsi tuovat herkullisen lisän niin salaatteihin kuin lämpimiinkin ruokiin. Monipuolinen Apetit Punasipulikynsi sopii värinsä ansioista salaatteihin ja voimakkaan aromin puolesta myös lämpimiinkin ruokiin, kuten patoihin. Tavallinen Sipulikynsi puolestaan sopii moniin lämpimiin ruokiin ja tuo vaihtelua sekä makua myös keittoihin.
Arkisto